Gum Xanthan

  • Xanthan Gum 80Mesh

    Xanthan Gum 80 Mesh

    Ngaran produk: Xanthan Gum 80Mesh

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS:11138-66-2

    Bungkusan: 25kg / Kantong

    20 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Min.Orde kuantitas: 1000kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • Xanthan Gum 200Mesh

    Xanthan Gum 200 Jaring

    Ngaran produk: Xanthan Gum 200Mesh

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS:11138-66-2

    Bungkusan: 25kg / Kantong

    20 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Min.Orde kuantitas: 1000kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • Thickeners Xanthan Gum 80Mesh or 200mesh

    Thickeners Xanthan Gum 80Mesh atanapi 200mesh

    Ngaran produk: Xanthan Gum

    Harga Fob: US $ 0,8 - 2,55 / Kg

    Min.Jumlah Order: 100/Kg

    Palabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Jenis: Thickener, Emulsifiers, Industri Produksi Minyak

    Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Kamampuhan suplai: 3000 métrik ton per Bulan

    Kasus No.: 11138-66-2

    MF:C35H49O29

    Einecs No.: 234-394-2

  • Thickeners Xanthan Gum 80Mesh or 200mesh

    Thickeners Xanthan Gum 80Mesh atanapi 200mesh

    Ngaran produk: Xanthan Gum

    CAS No.: 11138-66-2

    MF:C35H49O29

    EINECS No.: 234-394-2

    FEMA No.: N/A

    Tempat Asal: Cina

    Jenis: TICKERS

    Ngaran Brand: ANY BRAND

    Jumlah modél: 80 mesh, 200 mesh

    Ukuran Jaring: 80 mesh, 200 mesh

    Standar: Dahareun kelas

    Kahirupan rak: 24BULAN

    Bungkusan: 25G / BAG atanapi Pallets

    Sertipikat: Kosher / Halal / ISO / HACCP

    Panyimpenan: Tempat anu tiis sareng garing

    Karét Xanthan nyaéta hétéropolisakarida asam ekstrasélular anu dihasilkeun ku fermentasi baktéri xanthomonas campestris.Dijieunna tina aci jagong jeung karbohidrat lianna ngaliwatan prosés cluturing, extracting, evaporating na grinding, éta loba dipaké dina industri kayaning dahareun, minyak, ming, apoték jeung tékstil.