susu

  • Halal Food Grade Powder Gelatin

    Halal Food Grade Bubuk Gelatin

    Ngaran produk: Gelatin

    Tipe:Thickeners

    No CAS: 9000-70-8

    Bungkusan: 25kg / Kantong

    Min.Orde kuantitas: 1000kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • Sodium Carboxymethyl Cellulose

    Natrium Karboksimétil Selulosa

    Ngaran produk: Sodium Carboxymethyl Cellulose

    Tipe:Thickeners

    Nomer CAS:9004-32-4

    Bungkusan: 25kg / Kantong

    17 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Min.Orde kuantitas: 1000kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

     

  • Isolated Soy Protein

    Protéin kécap terasing

    Ngaran produk: Isolated Soy Protéin

    CAS: 9010-10-0

    Rumus molekul: NA

    Bungkusan: packing jero nyaéta pilem poliétilén, bungkusan luar nyaéta kantong anyaman polipropilén.beurat net 20 kg.

    neundeun: Cool Tempat garing

    Soy Protein Isolated mangrupikeun protéin anu diisolasi tina kedele.Dijieunna tina tepung kedele nu geus dehulled na defatted.Hal ieu dipaké dina rupa-rupa pangan, kayaning dressings salad, sup, analogs daging, analogs, powders inuman, cheeses, creamer non-susu, Manisan beku, topping dikocok, rumus orok, roti, sereal sarapan, pasta sarta kadaharan piaraan.