Farmasi

  • Ascorbic Acid Powder

    Bubuk asam askorbat

    Ngaran produk: Vitamin C (L-Asam Askorbat)

    Min.Jumlah Order: 1000/Kg

    Palabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Kelas:Food grade/pharmaceutical grade/Feed grade

    Standar kualitas: BP2011/USP33/EP 7/FCC7/CP2010

    Bentuk bungkusan: pakét jero nyaéta kantong plastik lapis ganda, disegel ku keusikan vakum sareng keusikan nitrogén, sareng pakét luarna karton corrugated / tong kertas corrugated.

  • Manufacturer Supply Top Quality Vitamin K3 Powder

    Produsén Suplai Top Quality Vitamin K3 Bubuk

    Ngaran Produk:Vitamin K3

    Jumlah Pesanan Min.:25KGS

    Kamampuhan suplai:1000Ton per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah pamayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:58-27-5

    Penampilan:Bubuk bodas

    Formula Molekul:C11H8O2

    Kahirupan rak:2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • Hot Selling Stock Supply Biotin Powder

    Panas Jual Bursa Suplai Biotin Bubuk

    Ngaran Produk:Biotin

    Jumlah Pesanan Min.:25KGS

    Kamampuhan suplai:6Ton per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah pamayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:58-85-5

    Penampilan:Bubuk kristalin bodas nepi ka bodas

    Formula Molekul:C10H16N2O3S

    Kahirupan rak:2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • High Quality Riboflavin Vitamin b2

    Kualitas luhur Riboflavin Vitamin b2

    Ngaran Produk:Vitamin B2 (Riboflavin)

    Jumlah Pesanan Min.:25KGS

    Kamampuhan suplai:6Ton per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah pamayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:83-88-5

    Penampilan:bubuk konéng

    Formula Molekul:C17H20O6N4

    Kahirupan rak:2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • Top Quality High Purity Vitamin B3

    Kualitas luhur High Purity Vitamin B3

    Ngaran Produk:Vitamin B3

    Jumlah Pesanan Min.:25KGS

    Kamampuhan suplai:80Ton per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah pamayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:98-92-0

    Penampilan:bubuk kristalin bodas

    Formula Molekul:C6H6N2O

    Kahirupan rak:2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • High Quality Pharmaceutical Grade Vitamin B12

    Kualitas luhur Pharmaceutical Kelas Vitamin B12

    Ngaran Produk:Vitamin B12

    Jumlah Pesanan Min.:1 KGS

    Kamampuhan suplai:3Ton per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah pamayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:68-19-9

    Penampilan:bubuk kristalin beureum poék

    Formula Molekul:C63H88CoN14O14P

    Kahirupan rak:2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • Factory Supply Powder Vitamin E With Best Price

    Pabrik Supply Bubuk Vitamin E Jeung Harga Best

    Ngaran Produk:Vitamin E

    Jumlah Pesanan Min.:25KGS

    Kamampuhan suplai:50Ton per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Istilah pamayaran:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:59-02-9

    Penampilan:bubuk konéng atawa bodas lampu bébas-ngalir

    Formula Molekul:C29H50O2

    Kahirupan rak:2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Vitamin B1 HCL/Tiamin Hidroklorida/Tiamin Mononitrat

    Nama Produk: Tiamin Hidroklorida (Vitamin B1 HCL)/Tiamin Mononitrat

    CAS No.: 67-03-8

    Nama Lain: Tiamin hcl

    MF:C12H17ClN4OS.HCl

    Tempat Asal: Cina

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsén Pasokan Vitamin B5 (D-Kalsium Pantothenate)

    Ngaran produk: Vitamin B5 Kalsium Pantothenate / D-Kalsium Pantothenate / Pantothenic Asam Cairan

    No CAS: 137-08-6/79-83-4

    Ngaran séjén: kalsium pantothenate

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.: 205-278-9

    Tempat Cina

  • Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Vitamin B1 HCL/Tiamin Hidroklorida/Tiamin Mononitrat

    Nama Produk: Tiamin Hidroklorida (Vitamin B1 HCL)/Tiamin Mononitrat

    CAS No.: 67-03-8

    Nama Lain: Tiamin hcl

    MF:C12H17ClN4OS.HCl

    Tempat Asal: Cina

    Jenis: Vitamin, Asam Amino sareng Koénzim

    Kelas Standar: Dahareun Kelas / Feed Kelas / Kedokteran Kelas

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Penampilan: kristal bodas atawa bubuk kristalin

    Paket: 25kg/drum

    Panyimpenan: Tempat Kering Tiis

    Tiamin Hidroklorida (Vitamin B1 HCL) nyaéta bubuk kristal Bodas, ngagaduhan bau khusus.saeutik leyur dina cai, rada leyur dina étanol jeung kloroform,

    sarta teu leyur dina aether..Dipaké salaku aditif dahareun, feed jeung farmasi.

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsén Pasokan Vitamin B5 (D-Kalsium Pantothenate)

    Ngaran produk: Vitamin B5 Kalsium Pantothenate / D-Kalsium Pantothenate / Pantothenic Asam Cairan

    No CAS: 137-08-6/79-83-4

    Ngaran séjén: kalsium pantothenate

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.: 205-278-9

    Tempat Cina

    Jenis: Vitamin, Asam Amino sareng Koénzim

    Kelas Standar: Dahareun Kelas / Feed Kelas / Kedokteran Kelas

    Jumlah modél: HBY-kalsium pantotenat

    Kahirupan rak: 2 taun

    Panyimpenan:Tempat Kering Tiis

    Vitamin B5 sok disebut vitamin antistress sareng aya indikasi yén éta tiasa ngabantosan pikeun ngubaran déprési sareng kahariwang.Sababaraha dokter, kanyataanna, bakal nyarankeun yén penderita nalangsara ti stress kronis nyandak dosis supplemental asam pantothenic.Asam pantotenat (vitamin B5) mangrupikeun komponén penting tina koénzim A (CoA) sareng protéin pembawa asil (ACP).COA diperlukeun pikeun réaksi kimiawi nu ngahasilkeun énergi ti karbohidrat, lemak, jeung protéin sarta pikeun sintésis lemak atsiri, koléstérol, hormon tangtu, sarta neurotransmitter acetylcholine.