Tentang Kami

Shanghai Tianjia Biochemical Co., Ltd didirikan dina 2011 sarta ayana di Shanghai, Cina.
Kami khususna khusus dina bisnis Bahan Pangan, Farmasi & Aditif Pakan.
Kalayan langkung ti 10 taun ngembang sareng diajar di industri, kami parantos ngawangun kerjasama jangka panjang sareng mitra kami di Cina sareng Luar Negeri.
Kalayan konsepsi Kualitas kahiji, manajemén Integritas, sareng Kauntungan Silih, kami parantos ngadukung mitra & konsumén urang ngembangkeun seueur produk sareng pasar énggal, nyiptakeun sambungan anu dipercaya pikeun dua sisi.Urang nuturkeun nepi kawijakan "Hiji Beubeur & Hiji Jalan" raket, tetep ngamekarkeun pasar anyar jeung produk, nyumbangkeun usaha hina urang kana industri ékspor Cina.
Kami gaduh tim profésional & berpengalaman anu fokus kana pamasaran, sumber, logistik, asuransi & jasa saatos penjualan.

Diulas Pencét

  • Pituduh Lengkep Anjeun Pikeun Creatine Monohydrate

    Creatine monohydrate, wangun suplemén creatine nu pang populerna, ngan saukur creatine kalawan hiji molekul cai napel eta-ku kituna ngaranna monohydrate.Biasana sakitar 88-90 persén creatine ku beurat.Dina hal ranté suplai: wabah sumebar ka luar negeri, sareng lirén produksi, ngan ukur ...

  • Acesulfame Potassium pemanis ieu, anjeun kedah tuang!

    Kuring yakin yén loba pamakéna ati dina yogurt, és krim, kadaharan canned, jam, jelly tur loba daptar bahan kadaharan séjén, bakal manggihan nami acesulfame.Ngaran ieu disada pisan "amis" zat mangrupa pemanis, rasa amis nya 200 kali sukrosa.Acesulfame munggaran dikaluarkeun ...

  • Protéin kécap terasing

    Isolat protéin kécap dibagi jadi tilu rupa, nyaéta tipe gél, tipe suntik jeung dispersibilitas gizi.Béda jinis isolat protéin kécap gaduh ciri produk anu béda sareng aplikasi anu béda.Éta bisa loba dipaké dina sosis emulsified, produk surimi, ham, kadaharan vegetarian ...