Vanili

  • High quality vanillin Powder

    Vanillin Bubuk kualitas luhur

    Ngaran Produk:Vanili

    Jumlah Pesanan Min.: 500KGS

    Kamampuhan suplai:3000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan: Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 1221-33-5
    Penampilan: Vanilin lumangsung sakumaha rupa kristal bodas nepi ka rada konéng, biasana jarum
    Formula Molekul: C8H8O3
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Dagu