Pangawét

  • New Product Top Quality Price High Purity Benzoic Acid

    Produk Anyar Top Quality Harga High Purity Asam bénzoat

    Ngaran produk: Asam bénzoat

    Min.Jumlah Order: 1000/Kg

    Palabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    CAS No .: 65-85-0

    MF: C7H6O2

    Kelas: Food Grade

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/tas

    Panyimpenan: Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tempat anu tiis, garing, ventilasi.

    Aplikasi:

    Hal ieu dipaké dina ubar, operator ngalelep, plasticizer, rempah, jeung pengawet dahareun jeung produksi lianna, ogé dipaké dina alkyd résin palapis perbaikan performanc.

  • Food Grade Calcium Propionate

    Dahareun Kelas Kalsium Propionate

    Ngaran Produk:Kalsium propionat

    Nomer CAS:4075-81-4

    MF:C6H10CaO4

    Kelas:Dahareun kelas

    Panyimpenan:Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tiis, garing, ventilated tempat

    Kahirupan rak:2 taun

    Paket:25 kg/tas

    Aplikasi:

    1) Ieu bisa dipaké salaku inhibitor mildew, pangawét jeung bactericide.

    2) loba dipaké dina dahareun, bako jeung industri farmasi.

    3) Bisa ogé dipaké dina karét butil pikeun nyegah sepuh tur manjangkeun umur layanan.

    4) Dipaké dina roti, jajan, jelly, jam, inuman jeung saos.

  • food grade sodium diacetate 126-96-5

    dahareun kelas natrium diacetate 126-96-5

    Ngaran Produk:natrium diasetat

    Nomer CAS:126-96-5

    MF:C4H7Na O4.xH2O

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tiis, garing, ventilated tempat

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/tas

    Aplikasi:

    granule kristalin bodas atawa bubuk;Kalayan bau asam asétat.Deliquescent;Kacida leyur dina cai (1g/ml), sarta nyieun asam asétat kalawan 42,25%.Nilai PH larutan cai kalawan 10% nyaeta antara 4,5 jeung 5,0.Ieu bakal pegat nepi lamun dipanaskeun nepi ka 150 ℃.Mudah kaduruk.Aplikasi: Ieu dipaké salaku pangawét, mildew-retarding agén, regulator kaasaman, agén rasa nutritive, disinféktan jeung agén chelating.

  • Best Price Sorbic Acid Food Preservative

    Pangalusna Pangawét Pangan Asam Sorbic

    Ngaran Produk:Asam sorbic

    Nomer CAS:110-44-1

    MF:C6H8O2

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tiis, garing, ventilated tempat

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/tas

    Aplikasi:

    Asam sorbic mangrupikeun pengawet antiseptik anu efisien sareng aman anu disarankeun ku FAO sareng WHO.Hal ieu loba dipaké dina dahareun, inuman, bako, péstisida, kosmétik jeung industri lianna.Éta ogé tiasa dianggo salaku asam teu jenuh dina industri résin, parfum sareng karét.

  • High Purity Preservatives BP Grade Sodium Benzoate Powder/Granular

    Purity tinggi pengawet BP kelas natrium bénzoat Bubuk / granular

    Ngaran produk: natrium bénzoat Bubuk/Granular

    CAS: 532-32-1

    Rumus molekul: C7H5NaO2

    Beurat molekular: 122,1214

    Sipat fisik sareng kimia: kristal prismatik bodas atanapi teu warnaan, atanapi bubuk bodas.Dénsitas relatif nyaéta 1,44.Leyur dina cai.

    Bungkusan: packing jero nyaéta pilem poliétilén, bungkusan luar nyaéta kantong anyaman polipropilén.beurat net 25 kg.

    Panyimpenan: Tempat anu berventilasi sareng garing, jauh tina panonpoé, jauh tina seuneu kabuka.

    Pamakéan: pengawet, agén antimikrobial.

  • High quality Food Additives Disodium EDTA 2Na 

    Kualitas luhur Aditif Dahareun Disodium EDTA 2Na

    Ngaran Produk:Natrium EDTA 2 Na 

    No CAS: 6381-92-6

    MF: C10H14N2O8Na2.2H2O

    Kelas: Food Grade

    neundeun: Cool Tempat garing

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/tas

    Aplikasi:

    EDTA-2Na dipaké dina detergent, sabun cair, sampo, bahan kimia pertanian, solusi fixer pikeun developmentof pilem warna, cleaner cai, PH modifier.Nalika nyatakeun réaksi rédoks pikeun polimérisasi karét butil bénzéna, éta dianggo salaku bagian tina aktivator pikeun kompleksasi ion logam sareng kadali laju polimérisasi.

  • High purity 99% Sodium acetate anhydrous

    Purity tinggi 99% Natrium asétat anhidrat

    Ngaran Produk:Natrium asétat anhidrat

    Nomer CAS:127-09-3

    MF:C2H3NaO2

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tiis, garing, ventilated tempat

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/tas

    Aplikasi:

    Natrium asétat dianggo pikeun nambihan sumber karbon dina prosés pangolahan cai limbah.

    Nambahkeun sumber karbon bisa ngaronjatkeun kamampuh mikroorganisme pikeun miceun amonium nitrat dina tahap anoxic, ngaronjatkeun denitrification jeung miceun amonia nitrogén.

    Dina kasus sumber karbon cukup, fosfor accumulating mikroorganisme bakal neruskeun nyerep fosfor tina cai dina anoxicstage, salajengna merealisasikan panyabutan fosfor biologis, sarta nyimpen biaya agén panyabutan fosfor pikeun nurutan-up.

  • High Quality sodium lactate with best price from China

    High Quality natrium laktat kalawan harga pangalusna ti Cina

    Ngaran Produk:Natrium laktat

    Nomer CAS:312-85-6

    MF:C3H5NaO3

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tiis, garing, ventilated tempat

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/drum

    Aplikasi:

    Biasana dianggo dina produksi pangan, industri ubar sareng industri kosmétik salaku jinis perservative sareng kaasaman régulator.          

  • Food Preservatives Power Potassium Sorbate

    Pengawet Dahareun Power Kalium Sorbate

    Ngaran produk: Kalium Sorbate

    CAS No.: 24634-61-5

    MF: C6H7KO2

    EINECS No.: 246-376-1