Acidants

  • Sodium Citrate

    Natrium Sitrat

    Ngaran Produk:Natrium Sitrat

    Tipe:Regulator kaasaman

    Nomer CAS:6132-04-3

    bungkusan: 25kg / Kantong;

    25 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Ukuran partikel: 12-40 mesh/30-100 mesh

    Min.Orde kuantitas: 1000kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • DL Malic Acid

    DL asam malic

    Ngaran Produk:DL asam malic

    Tipe:Regulator kaasaman

    Nomer CAS:6915-15-7

    bungkusan: 25kg / Kantong;

    21 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Min.Jumlah Order: 1Ton

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • Fumaric Acid

    Asam fumaric

    Ngaran Produk:Asam fumaric

    Tipe:Regulator kaasaman

    Nomer CAS:110-17-8

    Modél: HWS / CWS

    bungkusan: 25kg / Kantong;

    20 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Min.Jumlah Order: 1Ton

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • Citric Acid Monohydrate

    Asam sitrat Monohidrat

    Ngaran Produk:Asam sitrat Monohidrat

    Tipe:Regulator kaasaman

    Nomer CAS:5949-29-1

    bungkusan: 25kg / Kantong;

    25 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Min.Order Kuantitas: 5Ton

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • Best selling Food Additives Citric Acid Anhydrous

    Pangalusna Pangan Aditif Pangan Asam Sitrat Anhidrat

    Ngaran produk: Citric Acid anhydrous

    Wangun: kristal warnaan atawa bubuk kristalin bodas.

    Aplikasi utama: utamana dipaké dina industri dahareun jeung inuman, sarta dina ubar, industri kimia, cuci jeung industri lianna boga rupa-rupa kagunaan, dina widang pangan utamana dipaké salaku agén asam sarta rasa.

    Ciri umum: rumus molekul: C6H8O7 beurat molekul: 192.1

    Packing: 25kg tas, 50lb tas, 500kg tas, 1000kg tas pallet packing, jsb

    Panyimpenan: Jauhkeun tina lampu, disegel sareng disimpen dina tempat anu garing sareng tiis.

    Standar kualitas: BP98, USP24, standar perusahaan, jsb.

  • Sodium Citrate/Trisodium Citrate Dihydrate BP/USP/FCC/E331

    Natrium Sitrat/Trisodium Sitrat Dihidrat BP/USP/FCC/E331

    Ngaran Produk:Natrium Sitrat

    Jumlah Pesanan Min.: 1000 kg

    Kamampuhan suplai:3000Ton / per Bulan

    Palabuhan:Shanghai/Qingdao

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:6132-04-3

    Penampilan:Bubuk kristalin bodas atanapi ampir bodas

    Formula Molekul:C6H5Na3O7 2H2O

    Kahirupan rak:2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • Tartaric acid

    Asam tartarat

    Ngaran Produk:Asam tartarat

    Jumlah Pesanan Min.: 1000 kg

    Kamampuhan suplai:2000Ton / per Bulan

    Palabuhan:Shanghai/Qingdao

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:133-37-9
    Penampilan:bubuk kristalin bodas
    Formula Molekul:C4H6O6
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina

  • Manufactory Supply High Quality Lactic Acid Powder

    Pabrik Pasokan Kualitas Tinggi Asam Laktat Bubuk

    Ngaran Produk:Asam laktat

    Jumlah Pesanan Min.: 1000 kg

    Kamampuhan suplai:3000Ton / per Bulan

    Palabuhan:Shanghai/Qingdao

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:50-21-5
    Penampilan:Bubuk bodas
    Formula Molekul:CH3CHOHCOOH
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina

  • Best Price Food Grade Potassium Citrate Powder

    Harga Pangalusna Food Grade Kalium Sitrat Bubuk

    Ngaran Produk:Kalium sitrat

    Jumlah Pesanan Min.: 1000 kg

    Kamampuhan suplai:3000Ton / per Bulan

    Palabuhan:Shanghai/Qingdao

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:6100-05-6
    Penampilan:Bodas Kristal Granular atanapi Bubuk
    Formula Molekul:C6H5K3O7 H2O
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina