Feed Aditif

  • Feed Grade L-Lysine HCL

    Gebang Kelas L-Lysine HCL

    Ngaran Produk:L-Lisin HCl

    Tipe:Dahar Kelas Asam Amino

    No CAS: 657-27-2

    bungkusan: 25kg / Kantong;

    18 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Min.Orde kuantitas: 1000kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • Suberect Spatholobus Stem Extract

    Ekstrak Batang Spatholobus Suberect

    Ngaran produk: Suberect Spatholobus Batang

    Min.Jumlah Order: 100/Kg

    Palabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Kamampuhan suplai: 10 métrik ton per Bulan

    Jenis ékstraksi: Alkohol gandum / Cai

    bungkusan: botol, Drum, vakum Dipak
    Kelas: Kelas médis
    Spésifikasi: Genistein 5:1,10:1,20:1
    Bagian anu Dipaké: Batang
    Penampilan: bubuk coklat konéng
    hirup rak: 2 Taun Panyimpenan ditangtoskeun

    Spatholobus suberectus Dunn loba dipaké salaku suplement dahareun dina tèh, anggur, jeung sup ogé mangrupa salah sahiji tutuwuhan ubar Cina pangpentingna pikeun pengobatan sagala rupa panyakit kayaning sindrom stasis getih, kareseban abnormal, sarta rematik.Batang Vine of Spatholobus suberectus, disebut "anggur getih hayam" di Cina alatan hiji outflow tina kaluar jus beureum nalika batang Vine ieu tatu, mangrupakeun komponén ubar kritis.Studi farmakologis sareng klinis nunjukkeun yén S. suberectus nunjukkeun sababaraha fungsi ngalawan oksidasi, virus, baktéri, kanker, sareng trombosit.

  • Organic Curcuma Extract

    Ekstrak Curcuma Organik

    Ngaran Produk: Ekstrak Curcuma Organik/ Ekstrak Turmeric Organik

    Min.Pesanan Jumlah: 1/Kg

    Palabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Penampilan: Bubuk Rupa Konéng

    Sumber Botanical: Curcuma Longa Linn Part

    Dipaké: Akar (Gering, 100% Alami)

    Spésifikasi: 95% 98% teu larut cai 10% 20% larut cai

     

  • Natural Monk Fruit Extract

    Ékstrak Buah Monk Alami

    Ngaran produk: Ekstrak Buah Monk

    Min.Pesanan Jumlah: 1/Kg

    Palabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Sumber Botanical: Momordica Grosvenori Swingle

    Bagian Dipaké: Buah

    Spésifikasi: 5% -55% Mogroside V

    Penampilan: bubuk konéng lampu

     

  • Factory Supply High Quality Sambucus Nigra Extract Elderberry

    Pasokan Pabrik Kualitas Tinggi Sambucus Nigra Ekstrak Elderberry

    Ngaran produk: Ekstrak Elderberry

    Min.Pesanan Jumlah: 1/Kg

    Palabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Jenis: Ekstrak Herbal Bentuk: Bubuk

    Bagian: Berry Bagian (garing, 100% Alami)

    Jenis ékstraksi: ékstraksi cair-padet

    Kelas: Top Kelas Premium

    Ngaran Brand: Brand Sakur

    Penampilan: Bubuk Beureum Ungu

    Spésifikasi: Anthocyanidins 3%, 10%, 15% 25%, 4: 1, 10: 1

    Sertipikat: HALAL, KOSHER, HACCP, ISO

    Pamakéan: Dahareun sareng Farmasi

  • Best Quality Wild Blueberry Extract Powder

    Kualitas Pangalusna Wild Blueberry Ekstrak Bubuk

    Ngaran Produk: Ekstrak Blueberry

    Sumber Botani: Vaccinium Uliginosum L

    Bagian Dipaké: Berry Bagian (Gering, 100% Alami)

    Spésifikasi: Anthocyanidins 5% -25%

    Penampilan: bubuk rupa Ungu, Ciri.

    Jumlah Pesanan Min.: 1/Kg

    Palabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Blueberries liar gaduh kamampuan anu kuat pikeun nolak suhu anu rendah.

    blueberries liar boga angka nu gede ngarupakeun distribusi di Norwégia.

    Di Éropa kalér, Amérika Kalér, sareng Kanada, cranberry dianggo dina pengobatan diabetes sareng panyakit panon.

    Buah cranberry asak beunghar ku pigmén kuningan sareng sering dianggo salaku anthocyanin antioksidan.

     

     

  • Best Quality Baobab Fruit Extract

    Ekstrak Buah Baobab Kualitas pangsaéna

    Buah baobab tiasa didahar, sareng bubuk siki baobab dianggo dina tuangeun kusabab gizina, kamungkinan kauntungan kaséhatan, sareng salaku pengawet alami.Éta mangrupikeun sumber vitamin C, kalium, karbohidrat, sareng fosfor anu saé.Buahna kapanggih dina jero pod teuas nu ngagantung tibalik ka handap tina tangkal.Cai mibanda rasa jeruk.