Suplemén

  • Glycine

    Glisin

    Ngaran Produk:Glisin

    Tipe:Enhancers Gizi

    Nomer CAS:56-40-6

    bungkusan: 25kg / Kantong;

    20 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Min.Orde kuantitas: 1000kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • L-Carnitine

    L-karnitin

    Ngaran Produk:L-karnitin

    Tipe:Suplemén olahraga

    Nomer CAS:541-15-1

    Bungkusan: 25kg / Drum;

    11 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Min.Order Kuantitas: 500kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • L-Cysteine

    L-Sistéin

    Ngaran Produk:L-Sistéin

    Tipe:Asam Amino

    Nomer CAS:56-89-3

    Kelas: Dahareun sareng kelas Farmasi

    Bungkusan: 25kg / Drum;

    Min.Order Kuantitas: 500kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • L-Arginine

    L-arginina

    Ngaran Produk:L-arginina

    Tipe:Asam Amino

    Nomer CAS:74-79-3

    Bungkusan: 25kg / Drum;

    12 ton per 1x20Fcl tanpa Usuk

    Min.Order Kuantitas: 500kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • Taurine Power

    Kakuatan Taurin

    Ngaran Produk:sapi

    Tipe: NSuplemén utritional

    Nomer CAS:107-35-7

    bungkusan: 25kg / Drum atanapi 25kg / Bag

    Min.Orde kuantitas: 1000kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • Food Grade L-Glutamine

    Dahareun Kelas L-Glutamine

    Ngaran Produk:L-Glutamine

    Tipe: NSuplemén utritional

    Nomer CAS:56-85-9

    Bungkusan: 25kg / Drum

    Min.Order Kuantitas: 500kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • Creatine Monohydrate

    Creatine Monohydrate

    Ngaran Produk:Creatine Monohydrate

    Jenis: Suplemén Gizi

    Ukuran partikel: 200Mesh atanapi 80Mesh

    Nomer CAS: 6020-87-7

    Bungkusan: 25kg / Kantong atanapi 25kg / Karton

    (Rojongan pikeun bungkusan ngaropéa)

    Min.Order Kuantitas: 500kgs

    Istilah pamayaran: T/T; L/C; D/P; D/A

  • L-Valine Powder

    L-Valine Bubuk

    Ngaran produk: L-Valine

    CAS: 72-18-4

    Rumus molekul: C5H11NO2

    Karakter: Produk ieu bubuk kristalin bodas, hambar, leyur dina cai.

    nilai PH 5,5 nepi ka 7,0

    Spésifikasi bungkusan: 25kg / tong

    Validitas: 2 taun

    Panyimpenan: ventilated, tiis, tempat garing suhu low

    L-Valine mangrupikeun asam amino ésénsial anu dipikabutuh pikeun sistem saraf lemes sareng fungsi kognitif.Sarta eta mangrupakeun salah sahiji tilu Cabang Chain Amino Asam (BCAAs).L-Valine teu bisa dihasilkeun ku awak sarta kudu dicerna ngaliwatan pangan atawa suplemén.

  • Hot Selling High Quality Powder With Best Price L-Isoleucine

    Jual Panas Bubuk Kualitas Luhur Sareng Harga Pangalusna L-Isoleucine

    Ngaran Produk:L-Isoleucine
    Jumlah Pesanan Min.: 1000 kg
    Kamampuhan suplai:50Ton / per Bulan
    Palabuhan:
    Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayar
    t Istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    73-32-5
    Penampilan:Bubuk Bodas
    Formula Molekul:C6H13NO2
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina

  • Factory Supply High Quality Amino Acid Leucine 99% L-Leucine

    Pasokan Pabrik Kualitas Tinggi Leucine Asam Amino 99% L-Leucine

    Ngaran Produk:L-leusin
    Jumlah Pesanan Min.: 1000 kg
    Kamampuhan suplai:100Ton / per Bulan
    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:61-90-5
    Penampilan:Kristal bodas atanapi bubuk kristalin
    Formula Molekul:C6H13NO2
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina