Abdi lésitin

  • Best selling Food Additives Soy Lecithin

    Pangalusna Pangan Pangan Aditif Lésitin Kécap

    Ngaran Produk:Abdi lésitin
    Jumlah Pesanan Min.:1000 Kg
    Kamampuhan suplai:1000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS: 8002-43-5
    EINECS No.
    Penampilan:Bubuk bodas

    Formula Molekul:
    Kahirupan rak: 2 taun

    Tempat Asal:Cina