Abdi Serat

  • Best selling Food Additives Soy Fiber

    Pangalusna Pangan Aditif Pangan Serat Kécap

    Ngaran Produk:Abdi Serat
    Jumlah Pesanan Min.:1000 Kg
    Kamampuhan suplai:500 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan:bubuk konéng

    Formula Molekul:
    Kahirupan rak:1 taun

    Tempat Asal:Cina