Cairan Sorbitol

  • China Manufacturer Food Additive Liquid Sorbitol

    Cina Produsén Dahareun aditif cair Sorbitol

    Ngaran Produk:Sorbitol
    Jumlah Pesanan Min.: 1000 kg
    Kamampuhan suplai:4000Ton / per Bulan
    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:50-70-4
    Penampilan:Cairan atawa bubuk
    Formula Molekul:C6H14O6
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina