Asam sorbic

  • Best Price Sorbic Acid Food Preservative

    Pangalusna Pangawét Pangan Asam Sorbic

    Ngaran Produk:Asam sorbic

    Nomer CAS:110-44-1

    MF:C6H8O2

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tiis, garing, ventilated tempat

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/tas

    Aplikasi:

    Asam sorbic mangrupikeun pengawet antiseptik anu efisien sareng aman anu disarankeun ku FAO sareng WHO.Hal ieu loba dipaké dina dahareun, inuman, bako, péstisida, kosmétik jeung industri lianna.Éta ogé tiasa dianggo salaku asam teu jenuh dina industri résin, parfum sareng karét.