Natrium laktat

  • High Quality sodium lactate with best price from China

    High Quality natrium laktat kalawan harga pangalusna ti Cina

    Ngaran Produk:Natrium laktat

    Nomer CAS:312-85-6

    MF:C3H5NaO3

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tiis, garing, ventilated tempat

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/drum

    Aplikasi:

    Biasana dianggo dina produksi pangan, industri ubar sareng industri kosmétik salaku jinis perservative sareng kaasaman régulator.