Natrium Diasetat

  • food grade sodium diacetate 126-96-5

    dahareun kelas natrium diacetate 126-96-5

    Ngaran Produk:natrium diasetat

    Nomer CAS:126-96-5

    MF:C4H7Na O4.xH2O

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tiis, garing, ventilated tempat

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/tas

    Aplikasi:

    granule kristalin bodas atawa bubuk;Kalayan bau asam asétat.Deliquescent;Kacida leyur dina cai (1g/ml), sarta nyieun asam asétat kalawan 42,25%.Nilai PH larutan cai kalawan 10% nyaeta antara 4,5 jeung 5,0.Ieu bakal pegat nepi lamun dipanaskeun nepi ka 150 ℃.Mudah kaduruk.Aplikasi: Ieu dipaké salaku pangawét, mildew-retarding agén, regulator kaasaman, agén rasa nutritive, disinféktan jeung agén chelating.