Natrium asétat anhidrat

  • High purity 99% Sodium acetate anhydrous

    Purity tinggi 99% Natrium asétat anhidrat

    Ngaran Produk:Natrium asétat anhidrat

    Nomer CAS:127-09-3

    MF:C2H3NaO2

    Kelas: Food Grade

    Panyimpenan:Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tiis, garing, ventilated tempat

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/tas

    Aplikasi:

    Natrium asétat dianggo pikeun nambihan sumber karbon dina prosés pangolahan cai limbah.

    Nambahkeun sumber karbon bisa ngaronjatkeun kamampuh mikroorganisme pikeun miceun amonium nitrat dina tahap anoxic, ngaronjatkeun denitrification jeung miceun amonia nitrogén.

    Dina kasus sumber karbon cukup, fosfor accumulating mikroorganisme bakal neruskeun nyerep fosfor tina cai dina anoxicstage, salajengna merealisasikan panyabutan fosfor biologis, sarta nyimpen biaya agén panyabutan fosfor pikeun nurutan-up.