L-Valine

  • L-Valine Powder

    L-Valine Bubuk

    Ngaran produk: L-Valine

    CAS: 72-18-4

    Rumus molekul: C5H11NO2

    Karakter: Produk ieu bubuk kristalin bodas, hambar, leyur dina cai.

    nilai PH 5,5 nepi ka 7,0

    Spésifikasi bungkusan: 25kg / tong

    Validitas: 2 taun

    Panyimpenan: ventilated, tiis, tempat garing suhu low

    L-Valine mangrupikeun asam amino ésénsial anu dipikabutuh pikeun sistem saraf lemes sareng fungsi kognitif.Sarta eta mangrupakeun salah sahiji tilu Cabang Chain Amino Asam (BCAAs).L-Valine teu bisa dihasilkeun ku awak sarta kudu dicerna ngaliwatan pangan atawa suplemén.