Rasa

  • High Quality Monosodium Glutamate 99% 20-60mesh/60-120 mesh

    Kualitas luhur Monosodium Glutamat 99% 20-60mesh/60-120 mesh

    Ngaran Produk:Monosodium glutamat

    Jumlah Pesanan Min.: 500KGS

    Kamampuhan suplai:3000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 142-47-2
    Penampilan: Kristal bodas
    Formula Molekul: Kahirupan rak: 2 taun
    Tempat Asal:Cina

  • High Quality Ethyl Maltol Powder Food Grade Ethyl Maltol Fragrance Enhancer

    Kualitas luhur Étil Maltol Bubuk Food Grade Étil Maltol Haruman Enhancer

    Ngaran Produk:Étil Maltol

    Jumlah Pesanan Min.: 500KGS

    Kamampuhan suplai:3000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:4940-11-8
    Penampilan: kristal bodas atawa rada konéng
    Formula Molekul: 140.14
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina

  • Ethyl Vanillin Food Flavorings Food Additives

    Étil Vanilin Perasa Pangan Aditif Pangan

    Ngaran Produk:Étil Vanilin

    Jumlah Pesanan Min.: 500KGS

    Kamampuhan suplai:3000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 121-33-5
    Penampilan: Bodas nepi ka konéng bubuk kristalin atawa kristal acicular
    Formula Molekul: 166.17
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina

  • Hot Sale Menthol Crystal Powder

    Hot Sale Menthol Kristal Bubuk

    Ngaran Produk:Kristal Mentol

    Jumlah Pesanan Min.: 500KGS

    Kamampuhan suplai:3000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS:C10H20O
    Penampilan: Teu warnaan, kristal héksagonal transparan atanapi jarum
    Formula Molekul: 156.27
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina

  • High quality vanillin Powder

    Vanillin Bubuk kualitas luhur

    Ngaran Produk:Vanili

    Jumlah Pesanan Min.: 500KGS

    Kamampuhan suplai:3000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan: Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 1221-33-5
    Penampilan: Vanilin lumangsung sakumaha rupa kristal bodas nepi ka rada konéng, biasana jarum
    Formula Molekul: C8H8O3
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Dagu

  • Food Grade Acidity Regulators potassium bitartrate/cream of tartar/potassium hydrogen tartrate

    Regulator Keasaman Kelas Pangan kalium bitartrat/krim tartar/kalium hidrogen tartrat

    Ngaran Produk:Krim tina tartar

    Jumlah Pesanan Min.:500KGS

    Kamampuhan suplai:3000Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan: Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Pamayart Istilah: T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 868-14-4;35-04-1;6381-58-4
    Penampilan: bubuk bodas
    Formula Molekul:KC4H5O6
    Kahirupan rak: 2 taun
    Tempat Asal: Cina

  • High quality Maltol Powder Usp 99% Wholesale

    kualitas luhur Maltol Bubuk Usp 99% borongan

    Ngaran Produk:Maltol

    Jumlah Pesanan Min.: 500KGS

    Kamampuhan suplai:3000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 118-71-8
    Penampilan: kristal bodas atawa bubuk kristalin
    Formula Molekul: 126.11
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina

  • Factory Supply High Quality Cocoa Powder

    Pasokan Pabrik Bubuk Kakao Kualitas Tinggi

    Ngaran Produk: Sertifikasi bubuk koko: ISO, GMP, KOSHER

    Kahirupan Rak: 2 Taun Beurat (kg): 25kg / kantong

    Penampilan: bubuk coklat poék eusi gajih: 10-12%

    Eusi koko: 100% Packing: 25kg / Kantong / karton

    Kahirupan rak: 2 taun Panyimpenan: Tempat Kering Tiis

    Bubuk koko nyaéta biji kakao (siki) anu dicokot tina buah (buah) tangkal kakao, diala ku fermentasi, ditumbuk kasar, mesek, jeung sajabana (umumna katelah kueh kakao), anu dileungitkeun tina kueh kakao.Bubuk, nyaéta bubuk koko.bubuk koko dibagi kana tinggi, sedeng jeung low gajih bubuk koko nurutkeun eusi gajih na;eta dibagi kana bubuk alam jeung bubuk alkalized nurutkeun métode processing béda.Bubuk koko ngabogaan aroma koko anu kuat sarta bisa dipaké dina coklat high-end, inuman, susu, és krim, confectionery, pastries sarta pangan nu ngandung koko lianna.