EDTA

  • High quality Food Additives Disodium EDTA 2Na 

    Kualitas luhur Aditif Dahareun Disodium EDTA 2Na

    Ngaran Produk:Natrium EDTA 2 Na 

    No CAS: 6381-92-6

    MF: C10H14N2O8Na2.2H2O

    Kelas: Food Grade

    neundeun: Cool Tempat garing

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/tas

    Aplikasi:

    EDTA-2Na dipaké dina detergent, sabun cair, sampo, bahan kimia pertanian, solusi fixer pikeun developmentof pilem warna, cleaner cai, PH modifier.Nalika nyatakeun réaksi rédoks pikeun polimérisasi karét butil bénzéna, éta dianggo salaku bagian tina aktivator pikeun kompleksasi ion logam sareng kadali laju polimérisasi.