Protéin

  • Best selling Food Additives Casein

    Pangalusna Jual Pangan Aditif Casein

    Ngaran Produk:Casein
    Jumlah Pesanan Min.:100 Kg
    Kamampuhan suplai:100 Ton / Ton per Taun per Bulan
    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:9000-71-9
    Nomer EINECS:232-555-1
    Penampilan:Bubuk Konéng Lampu
    Formula Molekul:C47H48N3NaO7S2
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Corn Starch

    Pangalusna Pangan Aditif Pangan Aci Jagung

    Ngaran Produk:Aci jagong
    Jumlah Pesanan Min.:1000KG
    Kamampuhan suplai:1000 Ton / Ton per Taun per Bulan
    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan:Bubuk warna bodas atanapi konéng bulak, sareng éta herang
    Formula Molekul:
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina

  • Best Selling Food Additives Egg Powder

    Pangalusna Jual Pangan Aditif Endog Bubuk

    Ngaran Produk:Endog bubuk
    Jumlah Pesanan Min.:1000 Kg
    Kamampuhan suplai:1000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan:Bubuk Konéng Lampu

    Formula Molekul:
    Kahirupan rak:2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Vital Wheat Gluten 75%

    Panglaris Pangan Aditif Pangan Vital Gandum Gluten 75%

    Ngaran Produk:Vital Gandum Gluten 75%
    Jumlah Pesanan Min.:1000 Kg
    Kamampuhan suplai:50 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:NA
    EINECS No.:NA

    Penampilan: bubuk konéng lampu
    Formula Molekul:
    Kahirupan rak:2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Wheat Starch

    Pangalusna Pangan Aditif Pangan Aci Gandum

    Ngaran Produk:Aci gandum
    Jumlah Pesanan Min.:1000 Kg
    Kamampuhan suplai:100 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan: bubuk konéng lampu

    Formula Molekul:
    Kahirupan rak:2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • Isolated Soy Protein

    Protéin kécap terasing

    Ngaran produk: Isolated Soy Protéin

    CAS: 9010-10-0

    Rumus molekul: NA

    Bungkusan: packing jero nyaéta pilem poliétilén, bungkusan luar nyaéta kantong anyaman polipropilén.beurat net 20 kg.

    neundeun: Cool Tempat garing

    Soy Protein Isolated mangrupikeun protéin anu diisolasi tina kedele.Dijieunna tina tepung kedele nu geus dehulled na defatted.Hal ieu dipaké dina rupa-rupa pangan, kayaning dressings salad, sup, analogs daging, analogs, powders inuman, cheeses, creamer non-susu, Manisan beku, topping dikocok, rumus orok, roti, sereal sarapan, pasta sarta kadaharan piaraan.

  • Best selling Food Additives Pea Fiber

    Pangalusna Jual Pangan Aditif Kacang Kacang Serat

    Ngaran Produk:Serat Kacang polong
    Jumlah Pesanan Min.:1000 Kg
    Kamampuhan suplai:1000 Ton / Ton per Taun per Bulan
    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS: 9010-10-0
    EINECS No.232-554-6
    Penampilan:bubuk konéng creamy
    Formula Molekul:C6H12O6
    Kahirupan rak:1 taun
    Tempat Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Sodium caseinate

    Pangalusna Jual Pangan Aditif Sodium caseinate

    Ngaran Produk:Natrium kaseinat
    Jumlah Pesanan Min.:1000 Kg
    Kamampuhan suplai:100 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS: 9005-46-3
    EINECS No.
    Penampilan:Bubuk bodas

    Formula Molekul:
    Kahirupan rak: 2 taun

    Tempat Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Soy Fiber

    Pangalusna Pangan Aditif Pangan Serat Kécap

    Ngaran Produk:Abdi Serat
    Jumlah Pesanan Min.:1000 Kg
    Kamampuhan suplai:500 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan:bubuk konéng

    Formula Molekul:
    Kahirupan rak:1 taun

    Tempat Asal:Cina

  • Best selling Food Additives Soy Lecithin

    Pangalusna Pangan Pangan Aditif Lésitin Kécap

    Ngaran Produk:Abdi lésitin
    Jumlah Pesanan Min.:1000 Kg
    Kamampuhan suplai:1000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS: 8002-43-5
    EINECS No.
    Penampilan:Bubuk bodas

    Formula Molekul:
    Kahirupan rak: 2 taun

    Tempat Asal:Cina