Kosmétik & Bahan

  • SWEETENERS: ASPARTAME POWDER/ ASPARTAME GRANULAR

    SWEETENERS: ASPARTAME bubuk / ASPARTAME GRANULAR

    Aplikasi tina Aspartam Aspartam Tianjia Brand dipaké dina pembuatan loba gula-haratis, kalori low jeung produk dietary, kayaning: ● Inuman: carbonated jeung inuman lemes kénéh, buah-juices jeung sirop buah.●Table-top: pemanis dikomprés, pemanis bubuk (sendok-pikeun-sendok), amis...
    Maca deui