Protéin kécap terasing

1DT1WQ3WDYYBD51`U9MR5U9

Isolat protéin kécap dibagi jadi tilu rupa, nyaéta tipe gél, tipe suntik jeung dispersibilitas gizi.

Béda jinis isolat protéin kécap gaduh ciri produk anu béda sareng aplikasi anu béda.

Éta bisa loba dipaké dina sosis emulsified, produk surimi, ham, kadaharan vegetarian, bubuk protéin, jsb.

JENIS GEL

图片1

Ieu salah sahiji jenis protéin tutuwuhan alam kualitas luhur dijieun tina non-GMO bahan baku kedele, sarta ngagunakeun téhnologi canggih internasional.Diterapkeun sacara lega dina sosis, tuangeun anu disiapkeun beku, keusikan, produk tipung, analoque vegetarian jsb.

TIPE NYUNTIK

图片2

Ieu salah sahiji jenis protéin tutuwuhan alam kualitas luhur dijieun tina non-GMO bahan baku kedele, sarta ngagunakeun téhnologi canggih internasional.

Bisa loba dipaké dina ham, Bacon, daging manggang, hayam, saos brine jeung produk lianna.

NUTRIEN DISPERSED TIPE

图片3

Ieu salah sahiji jenis protéin tutuwuhan alam kualitas luhur dijieun tina non-GMO bahan baku kedele, sarta ngagunakeun téhnologi canggih internasional.

Bisa loba dipaké dina inuman protéin nabati, produk susu inuman olahraga, bubuk protéin.

Kami nyayogikeun Protéin Soy Isolat kualitas luhur dina merek TianJia.Kami naekeun kaunggulan bisnis para klien kami ku cara nyayogikeun produk anu ramah, kualitas luhur dina gaya anu ramping & gancang sareng tujuanana janten tautan anu penting dina ranté pasokan pangan global.


waktos pos: Jul-23-2021