Farmasi

  • ANTIOXIDANTS ASCORBIC ACID VITAMIN C

    ANTIOKSIDAN ASCORBIC ACID VITAMIN C

    Métode Produksi: asam askorbat disiapkeun sintétik atawa sasari tina sagala rupa sumber nabati nu eta lumangsung sacara alami, kayaning hips acuk, blackcurrants, jus buah jeruk, jeung buah asak Capsicum annuum L. Prosedur sintétik umum ngalibatkeun hidrogénasi tina. D-...
    Maca deui