Acesulfame Potassium pemanis ieu, anjeun kedah tuang!

1

Kuring yakin yén loba pamakéna ati dina yogurt, és krim, kadaharan canned, jam, jelly tur loba daptar bahan kadaharan séjén, bakal manggihan nami acesulfame.Ngaran ieu disada pisan "amis" zat mangrupa pemanis, rasa amis nya 200 kali sukrosa.Acesulfame munggaran dipendakan ku perusahaan Jérman Hoechst deui dina 1967 sareng munggaran disatujuan di Inggris dina 1983.

Saatos 15 taun evaluasi kaamanan, dikonfirmasi yén Acesulfame henteu nyayogikeun kalori pikeun awak, henteu métabolismena dina awak, henteu akumulasi, sareng henteu ngabalukarkeun réaksi gula getih anu ganas dina awak.Acesulfame 100% dikaluarkeun dina cikiih sareng henteu toksik sareng henteu ngabahayakeun pikeun manusa sareng sato.

Dina Juli 1988, acesulfame sacara resmi disatujuan ku FDA sareng dina Méi 1992, urut Kamentrian Kaséhatan Cina sacara resmi nyatujuan panggunaan acesulfame.Kalayan paningkatan kontinyu tingkat produksi domestik acesulfame, wengkuan aplikasi dina pamrosésan pangan parantos janten langkung seueur, sareng saimbang ékspor anu langkung ageung.

GB 2760 netepkeun kategori dahareun sareng panggunaan maksimal acesulfame salaku pemanis, salami dianggo saluyu sareng katangtuan, acesulfame henteu bahaya pikeun manusa.

Kalium Acesulfame mangrupikeun pemanis buatan ogé katelah Ace-K.

Pemanis jieunan sapertos kalium acesulfame populer sabab sering langkung amis tibatan gula alami, hartosna anjeun tiasa nganggo sakedik dina resep.Éta ogé nawiskeun sababaraha kauntungan kaséhatan, kalebet:
· Manajemén beurat.Hiji séndok gula ngandung kira-kira 16 kalori.Ieu bisa jadi teu disada kawas teuing dugi ka nyadar yén soda rata boga 10 teaspoons gula, nu nambahan nepi ka sabudeureun 160 kalori tambahan.Salaku pengganti gula, kalium acesulfame ngagaduhan 0 kalori, ngamungkinkeun anjeun ngirangan seueur kalori tambahan tina diet anjeun.Pangsaeutikna kalori ngagampangkeun anjeun ngirangan kilo tambahan atanapi tetep dina beurat séhat
· Diabétes.Pemanis jieunan henteu ningkatkeun kadar gula getih anjeun sapertos gula.Upami anjeun ngagaduhan diabetes, ngobrol sareng dokter anjeun ngeunaan ngagunakeun pemanis buatan sateuacan anjeun nganggo naon waé.
· Kaséhatan dental.Gula tiasa nyumbang kana buruk huntu, tapi pengganti gula sapertos kalium acesulfame henteu.


waktos pos: Jul-23-2021