FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Kumaha neraskeun pesenan pikeun unggal produk?

Kahiji, PLS kirimkeun kami hiji panalungtikan pikeun hayu urang nyaho syarat anjeun (penting);
Kadua, kami bakal ngirim anjeun kutipan lengkep kalebet biaya pengiriman;
Katilu, mastikeun pesenan sareng ngirim pamayaran / deposit;
Opat, urang bakal ngatur produksi atawa nganteurkeun barang sanggeus narima resi bank.

Naon sertipikat kualitas produk anu anjeun tiasa nyayogikeun?

GMP, ISO22000, HACCP, BRC, KOSHER, MUI HALAL, ISO9001, ISO14001 sareng Laporan Uji Pihak Katilu, sapertos SGS atanapi BV.

Naha anjeun profésional dina jasa logistik ékspor sareng legalisasi dokumén?

A.More ti 10years, kalawan pangalaman pinuh ku logistik & sanggeus layanan jualan.
B.Familiar jeung pangalaman legalisasi sertipikat: CCPIT / legalisasi Kedubes, sarta sertipikat inspeksi pre-pengiriman.Sertipikat COC, gumantung kana pamundut pembeli.

Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

Kami tiasa nyayogikeun conto kanggo persetujuan kualitas pra-kiriman, produksi percobaan sareng ogé ngadukung pasangan urang pikeun ngembangkeun langkung seueur usaha babarengan.

Naon Merek & Paket anu anjeun tiasa nyayogikeun?

brand A.Original, Tianjia Brand sarta ogé OEM dumasar kana pamundut customer,
bungkusan B.The bisa jadi bungkusan leutik mun 1kg / kantong atawa 1kg / tin di paménta meuli.

Naon istilah pamayaran?

T/T, L/C, D/P, Western Union, atawa ngaliwatan Alibaba Group

Naon Kaayaan Pangiriman?

A.EXW, FOB, CIF, CFR CPT, CIP DDU atanapi ku DHL / FEDEX / TNT.
B.The kiriman tiasa Campur FCL, FCL, LCL atanapi ku Maskapai, Kapal jeung modus angkutan karéta.

Rék gawé bareng jeung urang?