promosi

  • Titanium dioxide

    Titanium dioksida

    Ngaran produk: Titanium Dioksida(Tio2)

    CAS No.: 13463-67-7

    MF: TiO2

    EINECS No.: 215-280-1

    Tempat Asal: Cina

  • Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Vitamin B1 HCL/Tiamin Hidroklorida/Tiamin Mononitrat

    Nama Produk: Tiamin Hidroklorida (Vitamin B1 HCL)/Tiamin Mononitrat

    CAS No.: 67-03-8

    Nama Lain: Tiamin hcl

    MF:C12H17ClN4OS.HCl

    Tempat Asal: Cina

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsén Pasokan Vitamin B5 (D-Kalsium Pantothenate)

    Ngaran produk: Vitamin B5 Kalsium Pantothenate / D-Kalsium Pantothenate / Pantothenic Asam Cairan

    No CAS: 137-08-6/79-83-4

    Ngaran séjén: kalsium pantothenate

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.: 205-278-9

    Tempat Cina

  • Thickeners Xanthan Gum 80Mesh or 200mesh

    Thickeners Xanthan Gum 80Mesh atanapi 200mesh

    Ngaran produk: Xanthan Gum

    Harga Fob: US $ 0,8 - 2,55 / Kg

    Min.Jumlah Order: 100/Kg

    Palabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Jenis: Thickener, Emulsifiers, Industri Produksi Minyak

    Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    Kamampuhan suplai: 3000 métrik ton per Bulan

    Kasus No.: 11138-66-2

    MF:C35H49O29

    Einecs No.: 234-394-2

  • Food Preservatives Power Potassium Sorbate

    Pengawet Dahareun Power Kalium Sorbate

    Ngaran produk: Kalium Sorbate

    CAS No.: 24634-61-5

    MF: C6H7KO2

    EINECS No.: 246-376-1

    FEMA No.: N/A

    Tempat Asal: Cina

    Jenis: Pengawet

    Sertifikasi: HALAL ISO KOSHER

    Kelas Standar: Food Grade

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Kalium sorbat nyaéta uyah kalium tina asam sorbat, rumus kimia CH3CH=CH−CH=CH−CO2K.Éta uyah bodas anu leyur pisan dina cai (58,2% dina 20 °C).Ieu utamana dipaké salaku pangawét dahareun (E number202).Kalium sorbate éféktif dina rupa-rupa aplikasi kaasup dahareun, anggur, jeung produk perawatan pribadi.Sanaos asam sorbat sacara alami aya dina sababaraha buah beri, ampir sadaya produksi asam sorbica sadunya, ti mana kalium sorbate diturunkeun, diproduksi sacara sintétis.

  • Thickeners Xanthan Gum 80Mesh or 200mesh

    Thickeners Xanthan Gum 80Mesh atanapi 200mesh

    Ngaran produk: Xanthan Gum

    CAS No.: 11138-66-2

    MF:C35H49O29

    EINECS No.: 234-394-2

    FEMA No.: N/A

    Tempat Asal: Cina

    Jenis: TICKERS

    Ngaran Brand: ANY BRAND

    Jumlah modél: 80 mesh, 200 mesh

    Ukuran Jaring: 80 mesh, 200 mesh

    Standar: Dahareun kelas

    Kahirupan rak: 24BULAN

    Bungkusan: 25G / BAG atanapi Pallets

    Sertipikat: Kosher / Halal / ISO / HACCP

    Panyimpenan: Tempat anu tiis sareng garing

    Karét Xanthan nyaéta hétéropolisakarida asam ekstrasélular anu dihasilkeun ku fermentasi baktéri xanthomonas campestris.Dijieunna tina aci jagong jeung karbohidrat lianna ngaliwatan prosés cluturing, extracting, evaporating na grinding, éta loba dipaké dina industri kayaning dahareun, minyak, ming, apoték jeung tékstil.

  • High Purity Sweetener Acesulfame K

    Pemanis Kemurnian Tinggi Acesulfame K

    Ngaran produk: Acesulfame Kalium / Acesulfame K

    CAS No.: 33665-90-6

    MF:C4H5NO45

    EINECS No.: 259-715-3

    Tempat Asal: Cina

    Jenis: Pemanis

    Kelas: Food Grade

    neundeun: Cool Tempat garing

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/drum

  • Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Vitamin B1 HCL/Tiamin Hidroklorida/Tiamin Mononitrat

    Nama Produk: Tiamin Hidroklorida (Vitamin B1 HCL)/Tiamin Mononitrat

    CAS No.: 67-03-8

    Nama Lain: Tiamin hcl

    MF:C12H17ClN4OS.HCl

    Tempat Asal: Cina

    Jenis: Vitamin, Asam Amino sareng Koénzim

    Kelas Standar: Dahareun Kelas / Feed Kelas / Kedokteran Kelas

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Penampilan: kristal bodas atawa bubuk kristalin

    Paket: 25kg/drum

    Panyimpenan: Tempat Kering Tiis

    Tiamin Hidroklorida (Vitamin B1 HCL) nyaéta bubuk kristal Bodas, ngagaduhan bau khusus.saeutik leyur dina cai, rada leyur dina étanol jeung kloroform,

    sarta teu leyur dina aether..Dipaké salaku aditif dahareun, feed jeung farmasi.

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsén Pasokan Vitamin B5 (D-Kalsium Pantothenate)

    Ngaran produk: Vitamin B5 Kalsium Pantothenate / D-Kalsium Pantothenate / Pantothenic Asam Cairan

    No CAS: 137-08-6/79-83-4

    Ngaran séjén: kalsium pantothenate

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.: 205-278-9

    Tempat Cina

    Jenis: Vitamin, Asam Amino sareng Koénzim

    Kelas Standar: Dahareun Kelas / Feed Kelas / Kedokteran Kelas

    Jumlah modél: HBY-kalsium pantotenat

    Kahirupan rak: 2 taun

    Panyimpenan:Tempat Kering Tiis

    Vitamin B5 sok disebut vitamin antistress sareng aya indikasi yén éta tiasa ngabantosan pikeun ngubaran déprési sareng kahariwang.Sababaraha dokter, kanyataanna, bakal nyarankeun yén penderita nalangsara ti stress kronis nyandak dosis supplemental asam pantothenic.Asam pantotenat (vitamin B5) mangrupikeun komponén penting tina koénzim A (CoA) sareng protéin pembawa asil (ACP).COA diperlukeun pikeun réaksi kimiawi nu ngahasilkeun énergi ti karbohidrat, lemak, jeung protéin sarta pikeun sintésis lemak atsiri, koléstérol, hormon tangtu, sarta neurotransmitter acetylcholine.

  • Food Preservatives Power Potassium Sorbate

    Pengawet Dahareun Power Kalium Sorbate

    Ngaran produk: Kalium Sorbate

    CAS No.: 24634-61-5

    MF: C6H7KO2

    EINECS No.: 246-376-1

  • Manufacturer Direct Supply Titanium Dioxide(Tio2)

    Produsén Pasokan Langsung Titanium Dioksida(Tio2)

    Ngaran produk: Titanium Dioksida (Tio2)

    CAS No.: 13463-67-7

    MF: TiO2

    EINECS No.: 215-280-1

    Tempat Asal: Cina

    Kelas Standar: Kelas Industri

    Aplikasi: palapis, plastik, karét

    Jumlah modél: R216 / R218 / R828 / R1930

    Téknologi produksi: prosés sulfat / prosés kloris

    Panyimpenan: Jauhkeun tina lampu, disegel sareng disimpen dina tempat anu garing sareng tiis.

    Standar kualitas: BP98, USP24, standar perusahaan, jsb.

    Titanium Dioksida Anatase nyaéta bubuk Bodas, teu leyur dina cai, leyur dina panas tur kentel asam kuat sarta alkali, ngabogaan stabilitas kimiawi alus;Cai mibanda kakuatan achromatic kuat, kakuatan nutupan, mibanda sipat alus teuing pigmén.

  • Food Grade Inositol Supplement CAS 87-89-8

    Dahareun kelas Inositol suplement CAS 87-89-8

    Ngaran produk: Inositol

    Ngaran séjén: Hexahydroxycyclohexane, Myo-Inositol, meso-inositol
    Jenis: Nutrition Enhancers
    No CAS: 87-89-8
    EINECS No.: 201-781-2
    Formula Molekul: C6H12O6
    Kelas: Food Garde

    Kahirupan rak: 24 Bulan
    Tempat Asal: Cina

    bubuk inositol murni nyaéta kristal bodas stabil, leyur dina cai jeung amis, tahan ka asam, alkali jeung panas.

    Inositol disebarkeun sacara lega dina sasatoan sareng pepelakan, sisikian, sareng Inositol mangrupikeun faktor pertumbuhan sato sareng mikroorganisme.

    Inositol mangrupikeun sumber gizi penting pikeun manuk sareng mamalia.

    Inositol aya dina jagung salaku heksafosfat dina bentuk heksafosfat.