Vitamin B5

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsén Pasokan Vitamin B5 (D-Kalsium Pantothenate)

    Ngaran produk: Vitamin B5 Kalsium Pantothenate / D-Kalsium Pantothenate / Pantothenic Asam Cairan

    No CAS: 137-08-6/79-83-4

    Ngaran séjén: kalsium pantothenate

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.: 205-278-9

    Tempat Cina

  • Manufacturer Supply Vitamin B5(D-Calcium Pantothenate)

    Produsén Pasokan Vitamin B5 (D-Kalsium Pantothenate)

    Ngaran produk: Vitamin B5 Kalsium Pantothenate / D-Kalsium Pantothenate / Pantothenic Asam Cairan

    No CAS: 137-08-6/79-83-4

    Ngaran séjén: kalsium pantothenate

    MF:C18H32CaN2O10

    EINECS No.: 205-278-9

    Tempat Cina

    Jenis: Vitamin, Asam Amino sareng Koénzim

    Kelas Standar: Dahareun Kelas / Feed Kelas / Kedokteran Kelas

    Jumlah modél: HBY-kalsium pantotenat

    Kahirupan rak: 2 taun

    Panyimpenan:Tempat Kering Tiis

    Vitamin B5 sok disebut vitamin antistress sareng aya indikasi yén éta tiasa ngabantosan pikeun ngubaran déprési sareng kahariwang.Sababaraha dokter, kanyataanna, bakal nyarankeun yén penderita nalangsara ti stress kronis nyandak dosis supplemental asam pantothenic.Asam pantotenat (vitamin B5) mangrupikeun komponén penting tina koénzim A (CoA) sareng protéin pembawa asil (ACP).COA diperlukeun pikeun réaksi kimiawi nu ngahasilkeun énergi ti karbohidrat, lemak, jeung protéin sarta pikeun sintésis lemak atsiri, koléstérol, hormon tangtu, sarta neurotransmitter acetylcholine.