Vitamin B1

  • Vitamin B1 HCL/Thiamine Hydrochloride/Thiamine Mononitrate

    Vitamin B1 HCL/Tiamin Hidroklorida/Tiamin Mononitrat

    Nama Produk: Tiamin Hidroklorida (Vitamin B1 HCL)/Tiamin Mononitrat

    CAS No.: 67-03-8

    Nama Lain: Tiamin hcl

    MF:C12H17ClN4OS.HCl

    Tempat Asal: Cina

    Jenis: Vitamin, Asam Amino sareng Koénzim

    Kelas Standar: Dahareun Kelas / Feed Kelas / Kedokteran Kelas

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Penampilan: kristal bodas atawa bubuk kristalin

    Paket: 25kg/drum

    Panyimpenan: Tempat Kering Tiis

    Tiamin Hidroklorida (Vitamin B1 HCL) nyaéta bubuk kristal Bodas, ngagaduhan bau khusus.saeutik leyur dina cai, rada leyur dina étanol jeung kloroform,

    sarta teu leyur dina aether..Dipaké salaku aditif dahareun, feed jeung farmasi.