Protéin kécap terasing

  • Isolated Soy Protein

    Protéin kécap terasing

    Ngaran produk: Isolated Soy Protéin

    CAS: 9010-10-0

    Rumus molekul: NA

    Bungkusan: packing jero nyaéta pilem poliétilén, bungkusan luar nyaéta kantong anyaman polipropilén.beurat net 20 kg.

    neundeun: Cool Tempat garing

    Soy Protein Isolated mangrupikeun protéin anu diisolasi tina kedele.Dijieunna tina tepung kedele nu geus dehulled na defatted.Hal ieu dipaké dina rupa-rupa pangan, kayaning dressings salad, sup, analogs daging, analogs, powders inuman, cheeses, creamer non-susu, Manisan beku, topping dikocok, rumus orok, roti, sereal sarapan, pasta sarta kadaharan piaraan.