Natrium bénzoat

  • High Purity Preservatives BP Grade Sodium Benzoate Powder/Granular

    Purity tinggi pengawet BP kelas natrium bénzoat Bubuk / granular

    Ngaran produk: natrium bénzoat Bubuk/Granular

    CAS: 532-32-1

    Rumus molekul: C7H5NaO2

    Beurat molekular: 122,1214

    Sipat fisik sareng kimia: kristal prismatik bodas atanapi teu warnaan, atanapi bubuk bodas.Dénsitas relatif nyaéta 1,44.Leyur dina cai.

    Bungkusan: packing jero nyaéta pilem poliétilén, bungkusan luar nyaéta kantong anyaman polipropilén.beurat net 25 kg.

    Panyimpenan: Tempat anu berventilasi sareng garing, jauh tina panonpoé, jauh tina seuneu kabuka.

    Pamakéan: pengawet, agén antimikrobial.