Étil Vanilin

  • Ethyl Vanillin Food Flavorings Food Additives

    Étil Vanilin Perasa Pangan Aditif Pangan

    Ngaran Produk:Étil Vanilin

    Jumlah Pesanan Min.: 500KGS

    Kamampuhan suplai:3000 Ton / Ton per Taun per Bulan

    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin

    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A

    Nomer CAS: 121-33-5
    Penampilan: Bodas nepi ka konéng bubuk kristalin atawa kristal acicular
    Formula Molekul: 166.17
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina