Aci jagong

  • Best selling Food Additives Corn Starch

    Pangalusna Pangan Aditif Pangan Aci Jagung

    Ngaran Produk:Aci jagong
    Jumlah Pesanan Min.:1000KG
    Kamampuhan suplai:1000 Ton / Ton per Taun per Bulan
    Palabuhan:Shanghai / Qingdao / Tianjin
    Pamayart istilah:T/T;L/C;D/P;D/A
    Nomer CAS:
    EINECS No.
    Penampilan:Bubuk warna bodas atanapi konéng bulak, sareng éta herang
    Formula Molekul:
    Kahirupan rak:2 taun
    Tempat Asal:Cina