Kalsium propionat

  • Food Grade Calcium Propionate

    Dahareun Kelas Kalsium Propionate

    Ngaran Produk:Kalsium propionat

    Nomer CAS:4075-81-4

    MF:C6H10CaO4

    Kelas:Dahareun kelas

    Panyimpenan:Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tiis, garing, ventilated tempat

    Kahirupan rak:2 taun

    Paket:25 kg/tas

    Aplikasi:

    1) Ieu bisa dipaké salaku inhibitor mildew, pangawét jeung bactericide.

    2) loba dipaké dina dahareun, bako jeung industri farmasi.

    3) Bisa ogé dipaké dina karét butil pikeun nyegah sepuh tur manjangkeun umur layanan.

    4) Dipaké dina roti, jajan, jelly, jam, inuman jeung saos.