Asam bénzoat

  • New Product Top Quality Price High Purity Benzoic Acid

    Produk Anyar Top Quality Harga High Purity Asam bénzoat

    Ngaran produk: Asam bénzoat

    Min.Jumlah Order: 1000/Kg

    Palabuhan: Shanghai / Tianjin / Qingdao

    Sarat pembayaran: T/T, L/C, D/A, D/P

    CAS No .: 65-85-0

    MF: C7H6O2

    Kelas: Food Grade

    Kahirupan rak: 2 Taun

    Paket: 25kg/tas

    Panyimpenan: Disegel jauh tina cahaya, disimpen dina tempat anu tiis, garing, ventilasi.

    Aplikasi:

    Hal ieu dipaké dina ubar, operator ngalelep, plasticizer, rempah, jeung pengawet dahareun jeung produksi lianna, ogé dipaké dina alkyd résin palapis perbaikan performanc.