Aspartam

  • Aspartame

    Aspartam

    Ngaran produk: Aspartame

    CAS: 22839-47-0

    Rumus molekul: C14H18N2O5

    Bungkusan / Angkutan

    Paket standar nyaéta 25kg beurat bersih,

    (1) Karton atanapi kendang serat dijejeran ku kantong pilem kelas dahareun ganda;

    ② Sheng dina kantong lapisan pilem food grade, kana kotak kardus atanapi tong serat.

    bungkusan ngaropéa oge sadia.

    Angkutan: barang non-bahaya.