Ékstrak

  • Best Quality Wild Blueberry Extract Powder

    Bubuk Ekstrak Blueberry Liar Kualitas Terbaik

    Ngaran produk: Blueberry Extract

    Blueberry liar gaduh kamampuan anu kuat pikeun nolak suhu handap.

    Blueberry liar gaduh sebaran ageung di Norwégia.

    Di Éropa kalér, Amérika Kalér, sareng Kanada, cranberry dianggo pikeun ngubaran diabetes sareng panyakit panon.

    Buah cranberry asak beunghar ku pigmén kuningan sareng sering dianggo salaku anthocyanins antioksidan.

  • Factory Supply High Quality Sambucus Nigra Extract Elderberry

    Pabrik Pasokan Kualitas Tinggi Sambucus Nigra Extract Elderberry

    Ngaran produk: Extract Elderberry

    Jenis: Bentuk Ekstrak Herbal: Bagian Bubuk: Bagian Berry (Kering, 100% Alami)

    Tipe ékstraksi: Bungkusan Ékstraksi Cair-Padet: DRUM

    Tempat Asalna: Mongolia Batin, Cina

    Kelas: Kelas Top Ngaran Merek Premium: Sagala Merek

    Nami produk: Penampilan Ekstrak Elderberry: Bubuk Beureum Ungu

    Spésifikasi: Anthocyanidins 3%, 10%, 15% 25%, 4: 1, 10: 1

    Sertipikat: HALAL, KOSHER, HACCP, ISO

    Pamakéan: Dahareun sareng Farmasi

    Ngaran Latin: Sambucus Williamsii Hance

    Bahan Aktip: Anthocyanidins

  • Best Quality Baobab Fruit Extract

    Ekstrak Buah Baobab Pangalusna

    Buah baobab tiasa didahar, sareng bubuk siki baobab dianggo dina tuangeun kusabab nutrisi na, kamungkinan manpaat kasihatan, sareng salaku pengawet alami. Mangrupikeun sumber anu hadé pikeun vitamin C, kalium, karbohidrat, sareng fosfor. Buahna aya di jero cangkang keras anu ngagantung tibalik tina tangkal. Éta ngagaduhan rasa jeruk.

  • Natural Monk Fruit Extract

    Ekstrak Buah Monk Pengetahuan Alam

    Ngaran Produk: Ekstrak Buah Monk

    Sumber Botani: Momordica Grosvenori Swingle

    Bagéan Anu Dianggo: Buah

    Spésifikasi: 5% -55% Mogroside V

    Penampilan: Bubuk Konéng Lampu

  • Organic Curcuma Extract

    Ékstrak Curcuma Organik

     Ngaran Produk: Ekstrak Curcuma Organik / Ekstrak Kunyit Organik
    Sumber Botani: Curcuma Longa Linn
    Bagéan Anu Dianggo: Akar (Garing, 100% Alami)
    Spésifikasi: 95% 98% non Wateroluble 10% 20% leyur cai
    Penampilan: Bubuk Rupa Konéng.

  • Suberect Spatholobus Stem Extract

    Ékstrak Batang Spatholobus Suberék

    Spatholobus suberectus Dunn seueur dianggo salaku suplemén tuangeun dina tèh, anggur, sareng sup ogé mangrupikeun pepelakan ubar Cina anu paling penting pikeun pangubaran sagala rupa panyakit sapertos sindrom stasis getih, haid abnormal, sareng rematik. Batang tangkal anggur Spatholobus suberectus, disebatna "anggur getih hayam" di Cina kusabab aya aliran kaluar aliran cai beureum nalika batang tangkal anggur parantos cilaka, mangrupikeun komponén ubar anu kritis. Panilitian farmakologis sareng klinis nunjukkeun yén S. suberectus nunjukkeun sababaraha fungsi ngalawan oksidasi, virus, baktéri, kanker, sareng trombosit.