Tentang Kami

Tinjauan parusahaan

Saha TianJia?
Shanghai Tianjia Biochemical Co., Ltd, kapanggih dina 2011,
mangrupakeun distributor ngarah bahan kadaharan sarta aditif feed di Cina.
Kantor pusatna di Kota Shanghai, Kalayan langkung ti 1000 produk sareng basis supplier kelas dunya,
TianJia nawarkeun solusi hiji-eureun-warung ka leuwih ti 10,000 konsumén dina dahareun & inuman global,
farmasi, kosmétik, nutrisi sato jeung industri kimia nu ngawengku 130 nagara jeung wewengkon di dunya.

Ngeunaan TianJia.
TianJia®Newsweet mangrupikeun merek munggaran di handapeun Shanghai Tianjia Biochemical Co., Ltd. anu khusus dina pamekaran Pemanis.
Ngaran "TianJia®Newsweet" diciptakeun tina ngagabungkeun dua kecap,
"TianJia" sareng "Newsweet," anu hartosna urang nuju ka dunya anu langkung séhat sareng langkung saé ngalangkungan pemanis.

Misi kami
Kami yakin yén profesionalisme asalna tina spesilasi!

Kami gaduh tim profésional & berpengalaman anu fokus kana pamasaran,
sourcing, logistik, asuransi & sanggeus layanan jualan, boga 3000 méter pasagi gudang sorangan,
mastikeun barang beresih, dry.we geus diwangun nepi ka kaamanan, sora & jasa internasional profésional pikeun mitra urang.
Kami yakin kana detil nangtukeun hasilna, sareng teras-terasan milarian nyayogikeun langkung profésional,
Langkung Éféktif sareng Langkung Merenah pikeun mitra kami.

Tujuan Urang
Tujuan kami nyaéta janten panyipta internasional pikeun bahan pangan.
Sajaba ti éta, urang nuju dina prosés nyieun thinktank dumasar di Shanghai,
diwangun ku professional dina R&D jeung analisis, pikeun nyadiakeun rojongan teknis jeung R&D ogé wawasan industri jeung strategi bisnis.
kami yakin yén profésional kami bakal mawa anjeun kasuksésan.

Naha Milih Kami

Why choose Us

Langkung ti 10 taun pangalaman sareng sertifikasi ISO

Pabrik rasa sareng pemanis campuran, Tianjia Own Brands

Panaliti ngeunaan Pangaweruh Pasar & tindak lanjut trend

Pangiriman tepat waktu & Promosi Saham dina produk anu nungtut panas

Diandelkeun & Tuturkeun tanggung jawab kontrak & jasa saatos penjualan

Profesional dina Layanan Logistik Internasional, Dokumén Legalisasi & prosés Inspeksi Pihak Katilu, Kami henteu ngan ukur konsentrasi dina ngajual barang, tapi ogé nengetan saatos penjualan.

Service profésional, Usaha Leuwih alus

Shanghai Tianjia Biokimia Co., Ltd ngan concentrates on tilu hal: ngamekarkeun produk anyar, Service profésional sarta ngawangun reputasi alus.
Sadaya anu urang dilakukeun nyaéta pikeun ngalayanan anjeun anu langkung saé. 100% Usaha ngan pikeun 100% Pangakuan anjeun.

Pameran urang

Sertipikat kami